scharn raak
scharn raak
scharn raak

Wedstrijdverslag Scharn-zijde

‘Onze’ scheids zat in Den Helder! Foutje! Zodoende werd de wedstrijd na wederzijds akkoord geleid door een
scheidsrechter van RKHSV. Deze had het niet al te gemakkelijk, RKHSV ging soms wat teveel over de schreef!
Ze waren zeer fel en we kwamen niet aan goed voetbal toe, RKHSV liet ons niet in ons spel komen. Rust 0 – 0.
In de 2e helft opnieuw hetzelfde spelbeeld. RKHSV wist zelfs twee maal te scoren uit knullige balsituaties !!
De tijd begon te dringen. Uit een zeer mooie vloeiende combinatie kwamen we op 1–2. Enkele minuten later
werd een speler van ons onderuit gehaald in het strafschopgebied penalty…………en verzilverd;2 – 2. Deze stand
bleef zo tot het eindsignaal. Uiteindelijk moesten strafschoppen de beslissing brengen. Hierin waren wij de gelukkige,
RKHSV mistte éénmaal. We zijn door naar de volgende ronde.