1-1   Joey          indraaiende hoekschop

Vandaag stond voor RKHSV de laatste wedstrijd van het seizoen op
   het programma tegen RKDFC uit Merkelbeek. Om kwart voor 6 werd
   vergeten waren. 10 Minuten later konden we dus inclusief Bruce
   vertrekken naar het verre Merkelbeek. Na vele onbegaanbare
   bospaadjes en woestijngebied kwam dit dorp eindelijk in zicht.
   Doordat er niet veel tijd meer was werd er maar een korte warming-
   up gedaan.

De wedstrijd stond onder leiding van een KNVB-scheidsrechter, die een uitstekende wedstrijd floot!
Vanaf de aftrap was het RKHSV dat de aanval zocht, terwijl RKDFC zich vooral beperkte tot verdedigen en de
lange bal spelen. Door de stevige wind was het moeilijk voetballen, maar toch slaagde RKHSV erin enkele
kansen te creeëren. Zo werd onder andere een bal uit de kluts op de lat gekopt. Ruststand 0-0.

Uit de enige kans van de wedstrijd komt RKDFC in de 2e helft zelfs op voorsprong. Na een vloeiende aanval
legt een aanvaller van RKDFC de bal over Stephan heen, waarna een andere speler van RKDFC vrij kan
inkoppen: 1-0.

RKHSV probeert hierna volop de aanval te zoeken en dit resulteert in kansen, maar de bal wil er maar niet in.
Dan krijgt RKHSV 10 minuten voor tijd een corner en Joey gaat achter de bal staan. Hij geeft de bal een
prachtige curve mee waardoor de bal over de keeper in het doel valt: 1-1 met nog 10 minuten te spelen.

RKHSV dringt aan en krijgt nog een grote kans via de ingevallen Frank, maar hij schiet de bal helaas langs de
verkeerde kant van de paal. De sportief verlopen wedstrijd eindigt in 1-1, waardoor RKHSV waarschijnlijk op
de 2e plaats eindigt, omdat het doelsaldo beter is dan dat van Klimmania. Bij een overwinning vandaag was
er nog een kansje geweest op het kampioenschap... helaas!