RKHSV A1 - Klimmania A1
3 Foto's

Wedstrijdverslag

Geschreven door Klimmania A1

De wedstrijd tegen RKHSV bleek achteraf een wedstrijd om snel te vergeten. Helaas was ook niet de hele spelersgroep aanwezig. We hadden een aantal afmeldingen en daar groei je niet bepaald van als team. We hadden dan ook te maken met een enorme sterke tegenstander, dat wisten we immers van vorig jaar. Hoewel we die wedstrijd wonnen, waren de Maastrichtenaren uit op revanche tegen de mannen onder leiding van het trio, Jean, Jan en Laurens..

We begonnen dan ook erg matig aan deze wedstrijd en lieten teveel ruimte over voor de voorwaartse van Heugem. Via een counter was het echter niet RKHSV dat op voorsprong kwam, maar Klimmania, dankzij een vlijmscherpe counter met Kevin Schaepkens als afmaker. Kevin was niet fit, maar achtte zichzelf toch in staat om te starten! Echt lang hebben we niet kunnen genieten van onze voorsprong want 8 minuten later was de nummer 11 van RKHSV in staat uit de rug van een verdediger van ons te lopen en geplaatst binnen te schieten. Hoewel Heugem het beste veldspel had, werden er niet veel kansen gecreëerd.

In de 2e helft was het voor iedereen die Klimmania een warm hart toedraagt huilen met de pet op. We liepen vanaf het begin signaal achter de feiten aan en het was gewoon wachten op de 2-1, die ook niet veel later viel. In de 2e helft blonk de nummer 18 van RKHSV uit. Met veel inzet, snelheid, kracht en techniek liet hij velen van ons het nakijken. Hij zorgde dan ook hoogstpersoonlijk ervoor dat de gifbeker leeggedronken moest worden voor de onzen. Door de 2-1, 3-1 en nog de 4-1 op fraaie wijze (met de hak) op het score bord te zetten. Een ontzettend slechte wedstrijd aan onze zijde.. die erg snel vergeten moet worden…